30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

  • INGYENES

    SMINK SULI

Legújabb Sminktrendek

Az FM-nél is a lila a divat

Az idei ősz és tél legdivatosabb színei a lila, a barna és az örök fekete. Most megmutatjuk Neked, hogyan legyél Te is trendi és színes, ezekben a hideg és szürke hónapokban is!

1. Lépés: Alapozás

A téli időszakban sokszor kiszárad és kipirosodik a bőr, ami nem egy kellemes érzés, főleg ha szépek szeretnénk lenni. Erre fejlesztette ki az FM az Advanced Foundation alapozót , hogy a téli időszakban is védje és ápolja bőrödet, miközben tökéletes fedést biztosít a bőrhibák eltüntetésénél. Válassz egyet a bőrtípusodnak megfelelően, majd finom mozdulatokkal; ecsettel vagy a kezeddel vidd fel a bőrödre. Ha ezzel megvagy, használj Mineral Blush arcpirosítót , mely arcodat üdévé varázsolja, ráadásul kiemeli arcvonalaidat. Nagy ecset tel vigyél fel egy keveset arccsontodra.

2. lépés: Hangsúlyozd ki a szemeidet!

Szemhéjfestés előtt mindig húzd ki a szemed, - ezúttal - fekete szemceruzával . Húzd ki vékony vonallal a felső és alsó szempilláid tövét.

3. Lépés: Szemhéj!

Ha mindezzel megvagy, jöhet a szemhéjpúder ! Most az FM Heather Intense szemhéjpúderét használtuk, mely kékes- lilás színkombinációt ad. A világosabb lilával fesd ki szemhéjadat, majd a sötétebb kékeslilával külső szemhéjadat. Ezt a két színt satírozd össze finoman, majd végezetül a gyöngyház színből vigyél fel egy kicsit szemöldököd alatti részre.

4. lépés: Szempillák!

Egy smink elkészítésénél soha ne feledkezz meg a szempillákról. Fesd ki szempilláidat Az FM Hypnotic Black szempillaspiráljával, mely vadítóan hosszú szempillákat kölcsönöz.

5. Lépés: Ajkak!

Ne hagyd ki az ajkadat sem, főleg a dermesztően hideg hónapokban, hiszen senki sem szereti a kicserepesedett, száraz ajkakat. Használj sminkedhez FM Innocent Pink szájfényt, mely gyönyörű csillogó, és telt hatást kelt. Ápolja és védi ajkadat a téli hideg ellen.

Tartalom átvétel