30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

  • INGYENES

    SMINK SULI

Feltűnő Sminkek

Élénk színek télen is

Idén télen a feltűnő smink a nyerő, mindez összekombinálva a legtrendibb színekkel, amit a mostani tél és ősz képvisel. Idén a hűvös évszakokban a legmenőbb a barna, és a lila erős fekete tónusokkal kombinálva.

Ahogy a képünkön is láthatod, a sminkes ezúttal a lila árnyalatai, és a fekete kombinációt választotta, szerintünk rendkívülien jó módon. Ez a smink nagyon tetszetős és trendi. Mi eláruljuk, hogyan kell, csak figyelj és tanulj!

1.  lépés: alapozás

Válassz egy a bőrtípusodhoz megfelelő alapozót, a legjobban púderecsettel lehet felvinni, ilyenkor a leghatékonyabb, de vigyázz ne vakold ki magad túlságosan, a lényeg a természetes hatás. Ha mindez megvan, egy halvány arcpirosítóval menj végig púderecsettel az arccsontodon.
 

2.  lépés: formázás

Ha szép a szemöldököd, vagy esetleg halványabb, miért ne hangsúlyoznád ki? Egy kisecsettel és némi barna szemhéjpúderrel menj végig a szemöldököd vonalán. A szemöldökceruzát nem ajánljuk, mert sokszor hullhat tőle a szemöldök, illetve túlságosan műhatású
 

3.  lépés: szemek

Szemedet alul és felül húzd ki fekete szemceruzával, kissé satírozd el. Felső szemhéjadat emeld ki még jobban fekete vagy sötétszürke szemhéjpúderral, és ezt dolgozd össze a szemceruzával. Ezek után használd az FM lila szemhéjpúdert, közvetlen a szemöldököd alatt. Ha mindez megvan, használj kékes vagy sötétlila szemhéjpúdert belső szemhéjadon, és ezt satírozd össze a világosabb lilával, hogy kialakuljon a színátmenet. Ha mindezzel megvagy, használd az FM gyöngyházszínű szemhéjpúdert belső szemzugodban, és már majdnem kész a sminked.
 

4.  lépés

Végezetül használd az új FM fekete szempillaspirált alsó és felső szempilláidon egyaránt. Tekinteted merész és csábítóan szexi lesz, mivel ez a szempillaspirál megemeli a szempillák tövét és hosszabb hatást kelt, mint az átlagos szempillaspirálok. Tekinteted igéző lesz tőle, és gyönyörű.
 

5.  egyben utolsó lépés

Ajkaidról se feledkezz meg! Használj rózsaszín, vagy világosabb lila FM szájfényt, mely ajkaidat puhává és teltebbé varázsolja.

Csábítóan Szexi Smink

A tél és az ősz nálad sose a szürkéről és a hideget idéző árnyalatokról szóljon. Tűnj ki a szürke egerek közül vadító sminkeddel, mellyel színt hozhatsz a szürke hétköznapokba. Megmutatjuk Neked, hogyan készítsd el ezt a vadító kékes sminket, mely minden évszakban nyerő.

 

1. Lépés

Ha nem vagy megelégedve a bőröddel, csillog, esetleg pattanásos az arcod, ne hagyd ki az alapozást, hiszen ezek a termékek értünk, nőkért vannak. Mindig a bőrtónusodhoz megfelelő színt válassz, hisz nevetségesen néz ki, ha az alapozód színe sokkal sötétebb a bőröd színénél. Ha világosabb a bőrtónusod, akkor se keseredj el, ezért vannak az arcpirosítók, hogy életet leheljenek arcbőrödre. Használj FM Mineral Blush Arcpirosítót ; Vigyél fel egy keveset egy nagy ecsetre, és menj ezzel végig arccsontodon. A hatás nem marad el!

2. Lépés

Mivel ez a smink világosabb és sötétebb bőrtónusúaknak is egyaránt jól áll, ne félj kísérletezni a színekkel. A képen egy kékes smink et láthatsz, mely kihangsúlyozza a barna zöld és kék szemű hölgyek tekintetét egyaránt. Húzd ki vékonyan a felső szempilláid tövét fekete vagy sötétszürke szemceruzával. Ha megvan, jöhetnek a színek! Alsó szempilláid tövét vastagabb vonallal, kék szemceruzával húzd ki. Ha ezzel megvagy, satírozd el egy kis ecsettel vagy fültisztító pálcikával ezt a vonalat. Ezután Egy kékes-lilás árnyalatú szemhéjfestékkel fesd ki felső és alsó szemhéjadat egyaránt. Felül teljesen a mozgó szemhéjadat, alul pedig csak abban a vonalban, amit kihúztál és elsatíroztál. Törekedj arra, hogy az alsó és felső szemhéjadra felvitt szemhéjfestékek satírozással a külső szemzugban összetalálkozzon, így ezzel megnagyítod szemeidet is. Amikor ezzel megvagy, használj a szemöldököd alatti részre rózsaszín árnyalatú szemhéjfestéket is.

3. Lépés

Szempilláidról se feledkezz meg, használd az FM Hypnotic Black szempillaspirálját , mely vadítóan csábító tekintetet varázsol viselőjének.

4. Lépés

Ehhez a színesebb smink hez egy visszafogottabb, világosabb színt ajánlunk az ajkaidra, mely nem más, mint az ápoló FM Innocent Pink szájfény.

Sok sikert a csábításhoz!

Tartalom átvétel